Jag ser tillfreds ut men det är bara en fasad. Egentligen vill jag aldrig mer se mat. Varför lär man sig ALDRIG käka så kallat måttligt när det kommer till bufféer?? Eller sån är jag ju överlag. Ger du mig en ask Merci trycker jag hela på tjugo minuter. Linus är sorten som tar två bitar och sen lutar sig förnöjt tillbaka och säger ”nä jag är nog nöjd nu”.
Så ofantligt provocerande.
Jag är likadan. Bakade 30 lussebullar för en vecka sedan och har noll kvar. Vad ska man göra när det är så förbannat gott? Njuta av det såklart! 🙂
Min pepparkaksdeg åt jag och min sambo upp i kör. En klump i taget. Inga pepparkakor! Du är inte ensam!
Ska tilläggas att allt gott är livsfarligt! Köper jag hem bröd eller glass går jag loss på först det och sen… Müsli (plocka ut allt som består av socker), russin… Hmm blanda kakao, socker och ägg kanske när det som skulle ätas lugnt och sansat är slut. Blä
Hade de gluten-och laktosfri julmat på liseberg?
Vi åkte aldrig pga brorsans ena unge är krasslig.