Well hello

Linus kommer hem från Spanien och jag som hatar att sova själv på grund av inre natt-demoner terroriserar hela första natten vi sover ihop igen med att i sömnen kasta mig över honom och krama jättejättehårt och prata osammanhängande om spindlar i taket (Gud vilken lång mening det blev).

På tal om mina sovvanor och härliga psykoser i sömnen (detta är helt sant); typ andra natten jag och Linus sov ihop någonsin väcker jag honom (fast jag sover) genom att peta på hans rygg. Han vänder sig sömndrucket om och frågar vad det är. Då tittar jag på honom med öppna ögon (fast jag fortfarande sover) och viskar: ”Du, jag är gravid. Vi ska ha barn”.

Sen vänder jag mig om och sover vidare. På morgonen väcker han mig tidigt och frågar trevande ”du… Det där du sa inatt… ”. Själv minns jag ingenting på grund av sov ju (döh!) och förnekar till en början att detta skulle ha hänt.

Men det hade det. Och ja… Han är ju fortfarande här, trots denna flygande start. Och snart kan jag nog berätta det där för honom och mena allvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s