ÄLSKAR ER!

Herre-fuckin-Gosh! Har haft 30.000 besök här på en vecka! Underbara ni, mitt ego gonar runt sig i balsam och honung!

Nu vill jag veta mer om dig! Du som kollar in här regelbundet – var bor du? Vad gör du om dagarna? Vad drömmer du om? Vilken glass-sort är du??

Jag är polka och romrussin. Ja, man får välja två!

20131031-170337.jpg

29 tankar om “ÄLSKAR ER!

 1. Hej Cissi!

  Lina heter jag är 30+ och bor i Värmland med man, barn och katter. Arbetar som lärare. Jag följer din blogg och följer dig även på Instagram (lillalinan).
  Följer dig för att jag gillar hur du skriver! Det är privat och enligt mig väldigt vettigt:) Jag brukar inte kommentera så ofta men ska bli bättre:)

  By the way så är jag daimglass…rakt av!

 2. Hej!

  Jag heter Malin, bor i England och ar 25 ar.

  Har precis borjat lasa din blogg och blev visst fast for den! Kollar in nagra gangar i veckan. Tycker det du skriver ar intressant och vettigt (for det mesta) 🙂 Det ar skont och kul att lasa en blogg som inte bara handlar om shopping, brak och annat ”ytligt” jamt.

  Jag ar choklad och blabar i glass-vag foresten! 🙂

 3. Jag heter Anni, är 34 och bor i Helsingfors med man och hund. Brukar lyssna på ditt program som podcast och följer numera din blogg och instagram. Bra blandning av allvar och underhållning. Jag drömmer om att få barn men vi är extremt ofrivilligt barnlösa trots 4 ivf. Missfall i vecka 9 är det närmaste ett barn jag kommit. Fortsätt med allt bra du producerar!

 4. Hej, jag heter Elsa och kommer från Helsingfors. Lyssnar på ditt radioprogram och hittade din blogg den vägen. Tycker att du tar upp intressanta ämnen och verkar vara en stark och härlig person! 🙂

 5. Jag heter Julia, 17 år, från Varberg. Skulle jag vara glass så är jag hallon-saltlakrits eller marängsviss. Brukar lyssna på dina radioprogram och dra igång diskussioner om ämnena hemma med mina, inte lika entusiastiska, föräldrar (kan bero på att jag drar igång diskussionerna halv 10 på kvällen). Kikar in här någon gång om dagen! 🙂
  .

 6. Hej Cissi!
  Jag heter Madelene, är 20 vintrar ung och bor i Katrineholm… Dock inte länge till. Om två veckor lämnar jag min tjänst på ICA och bosätter jag mig i Spanien för att plugga till reseledare. Känner mig tveksam på vad jag vill ”satsa på” här i livet men känner att det här får bli en bra start! Känner att jag behöver komma bort från tryggheten, prova mina vingar. Utvecklas i mig själv. Få mer skinn på näsan. Träffa nya människor. Se världen osv. osv. osv.

  Jag älskade din tidigare blogg (jag följde den slaviskt) och blev därför SÅ GLAD när jag genom din Instagram i veckan såg att du hade tagit upp bloggandet igen! Inspireras av dig på många sätt och vis och kommer självklart att följa dig även här. Hoppas på en gnutta av det vi såg på Spotlife (visst var det där du höll till förut?) – tips på hur man utvecklas/”lyckas” karriär- och personlighetsmässigt.

  Slutligen då min favoritglassort. Hmm… Det får nog bli ”Chocolate Fudge Brownie”. Ja, Ben å Jerrys alltså. 🙂

 7. Hej Cissi! Jag har följt dina andra bloggar också!
  Jag är snart 30, bor i Skåne, är lärare i en specialklass och leder träningspass.
  Drömmer om resor och barn och vill leva i ljusa tider.
  Har nyss fått veta att en av mina närmsta är obotligt sjuk så hösten är mörkare än vanligt.
  Gillar din blogg (och dig!). Din öppenhet och det du tar upp! Väldigt balanserat! Bra så! Kram
  (Favoglass: pecannöt/kola!)

 8. Hej! Sandra, 25 år, bor i Stockholm. Gift med T som även är min favoritperson. Han är lätt men med ett djup, nära till känslor och är nog en av få personer som får mig att att skratta på det där sättet som man nästan aldrig gör (ligga på golvet och kramp i magen). Två kiddos, 3 år & 8 månader. Det häftigaste jag upplevt, det bästa men samtidigt det som ger mest stress/ångest och får mig att vilja slita varenda hårstrå från mitt huvud. Tidigare jobbat inom vården, är nu föräldraledig (föräldratjänst?) och pluggar grafisk formgivning på distans.
  Jag gillar dig, intressanta debatter och spännande läsning. Du är öppen och ärlig. Man kanske inte tycker lika i alla frågor, men det känns som om allas åsikt ryms. Lyssnar även på gamla radio 1 program och kommer på mig själv att vilja ringa in – men det går ju inte… Haha! Allt i från bajs&förlossning/jämställdhet/dödsolyckor i arbetslivet osv.
  Glass? Choklad.

 9. Linnea från Norrbotten här, Boden närmare bestämt. Jobbar på Försvarsmakten, har en liten Staffordshire Bullterrier som heter Agnes. Älskar ostbågar och Ramlösa Mango (den kombinationen är oslagbar).
  Min absoluta favoritglass är Piggelin!

 10. Jag är 27, bor i Boråstrakten, jobbar med kundservice för en mobiloperatör. Drömmer om ett nytt jobb där jag slipper handskas med idioter varje dag med en pisslön som knappt går att leva på. Obs, inte bitter.
  Glass ja, jag är nog hallon/saltlakrits. Syrlig, salt men oväntat god.

  • Jag är wigwag. Ensam och ena-stående sur liberal feminist-gubbe som trivs med livet. Vad jag äter för glass har inte du med att göra.

 11. Cissi! Jag har följt dig sen din underbara medverkan i Tjenare kungen, och det som är så härligt med dig är just att du är så öppen, rakt på och ärlig. Ditt program i radio 1 har verkligen varit inspirerande och lett till många intressanta diskussioner med nära och kära. Nåväl, mer om mig? Jo, jag bor i Stockholm, är 25 år och jobbar som formgivare. Jag frilansar även som illustratör, och det är något jag verkligen drömmer om att jobba mer med framöver. Vore också fräckt att åka till NY nån gång, ni lär ju få det toppen där! 🙂 Har under många år haft besvär med ocd (så underbart att du skriver och pratar om det så mycket, hög igenkänningsfaktor!) så jag skulle nog säga att jag i glassväg är Ben&Jerrys ”Fairly nuts” 😉
  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s