Men ta ett sms-lån och gå i KBT ditt missunnsamma åbäke till människa

20131029-200932.jpg

På riktigt, ingen pardon: vill slå folk som missunnar öppet och försvarar det med typ ”rätt till min åsikt blabla” på käften. Eller i alla fall örfila lite lagom lätt, trots mitt motstånd till våld annars.

Självömkan och missunnsamhet är en jävla folksjukdom i det här landet. Allt är alltid någon annans fel. Buhu skitsamhälle. Jag har inte råd eller tid att träna (fast Sverige består till 97% av springspår i naturen), alla andra har iPads, tänk på oss som inte har råd att åka utomlands (därför måste jag pissa på någon annans semestereufori).

Skärpning förfan! Om man är handikappad, utsatt för våld i sin relation, uppvuxen i total misär är det såklart en annan sak, men svennebananer som slentrianmässigt sitter bakom en skärm och får ur sig sin bitterhet över sina egna tillkortakommanden på andra… Jag har nolltolerans numer. Sluta gnäll, lyft på arslet och ta tag i ditt eget liv. Ta ett jävla sms-lån och gå i KBT-terapi. Börja jogga. Sök ett annat jobb. Nätdejta. Ligg med någon. Ät en kaka. Sluta ömka, börja trolla.

Eller täpp igen kakhålet med en kaka till.

12 tankar om “Men ta ett sms-lån och gå i KBT ditt missunnsamma åbäke till människa

 1. Min mamma brukade säga till mig och min bror när vi var små att ”om ni inte har något vettigt att säga till varandra så får ni vara tysta!” Det gällde när vi bråkade men jag tycker det passar rätt bra in här också.
  Det är en sak att uppmärksamma orättvisor och problem i vårt samhälle såväl som i resten av världen, precis som du påpekar, men det blir inte bättre av att klanka ned på andra. INGET blir bättre av att klanka ned på någon annan. Snarare blir allt mycket sämre för alla får sämre humör.

 2. Tänkte vidare på det jag skrev igår och tog till mig det som skrivits idag också så skrev ett blogginlägg om det. Tar emot möjliga kommentarer om att jag bara vill ha visningar och ”likes” (även om det inte går på blogg.) men det blev så långt att skriva en kommentar om det här. Hej och hå ha en fortsatt bra dag på er dont hate.

 3. ja, det är så synd om dig. det är så synd att du som medel/överklass måste höra på allt jävla tjat från alla lata arbetarklassare. tycker du inte?
  det är inte synd om folk som knappt har råd till mat, det är dig det är synd om som får såå jobbiga kommentarer. arbetslös? skaffa ett jobb. inga pengar? ta ett lån.
  för det är så enkelt, eller hur? de är bara lata och dumma och avundsjuka. alla har råd till en middag i dubai bara de försöker lite.

  förstår du hur detta låter? snälla, kan du inte åtminstone försöka skaffa lite empati och se dina egna privilegier? eller åtminstone inte spotta ditt klassförakt över hela internet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s